0
(0)

Generalna čišćenja

Čist radni prostor i zdrava radna okolina su naš imperativ!

Generalna odnosno dubinska čišćenja podrazumevaju temeljnije i sveobuhvatnije čišćenje u odnosu na standardno nedeljno čišćenje. Ova vrsta usluge podrazumeva da se očiste i sva teško dostupna mesta koja nisu uključena u nedeljno čišćenje.

Generalno čišćenje je preporučeno da se izvodi na svakih šest meseci, a u slučaju selidbe, renoviranja, prljavih radova i češće. Prednosti ovakve vrste čišćenja se ogledaju i u detaljnijoj dezinfekciji predmeta koji se ne čiste često, uklanjanju mrlja, poboljšanju kvaliteta vazduha i stvaranju sveukupno zdravijeg okruženje bez plesni, prašine, grinja i slično.

Profesionalno dubinsko čišćenje poslovnog prostora uključuje i pomeranje nameštaja tako da nijedan deo ne ostane neobrađen. Na ovaj način se čisti ispod i iza skrivenih mesta. Nakon čišćenja, vrši se detaljna inspekcija čitavog područja kako bi se osigurali da je čitav prostor očišćen prema najvišim standardima.

Rešenja koja nudimo štede vreme i povećavaju profit!

Naše usluge pružamo u vreme kada to klijentima odgovara. Naš stručan tim je dostupan 24/7 kako bismo maksimalno izašli u susret za sve potrebe i neometano izvršili naš deo posla. Kombinacijom napredne IT tehnologije i stručnim kadrom, koristeći sertifikovane proizvode dezinfikujemo i čistimo prostor tako da on ostane potpuno čist, bez prašine i bakterija.

Isporučujemo generalna čišćenja koja se mogu kombinovati na različite načine u skladu sa potrebama klijenata. Stvaramo fleksibilna, transparentna i po meri rešenja u bliskom dijalogu sa klijentima, zasnovana prevashodno na standarnim procedurama omogućavajući klijentu da smanji troškove, a da zadovolji potrebe koje se menjaju.

Nedavno izbijanje epidemije izazvano virusom COVID-19 potreslo je čitav svet i usmerilo je pažnju ljudi na značaj čišćenja. U skladu sa porastom potražnje usluge generalnog čišćenja sa posebnim akcentom na dezinfekciju, proširili smo i naš opseg usluga gde uključujemo i specijalnu POST COVID-19 dezinfekciju.

Several workers washing windows in the office building

Čišćenje staklenih površina

Staklene površine koje blistaju i sijaju! Profesionalne usluge čišćenja staklenih površina poboljšavaju izgled zgrade.

masinsko_ciscenje_namestaja-info

Mašinsko čišćenje nameštaja

Delikatan dodir – moćno čišćenje! Nudimo vam mašinsko–dubinsko pranje svih vrsta mebla, čišćenje nameštaja od kože i eko kože.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 0 / 5. Broj glasova: 0

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ova objava nije bila korisna!

Poboljšajmo ovu objavu!

Recite nam kako možemo da poboljšamo ovu objavu?