Uncategorized

Naš standard čišćenja i dezinfekcije objekata

Stvaranje sigurnog i bezbednog radnog okruženja nikada nije bilo bitnije. Izuzetno je važno opremiti objekte pravim rešenjima koji pomažu povećanju kvaliteta uz optimizaciju efikasnosti.

 

U skladu sa najvišim standardima i protokolima čišćenja, nudimo mogućnost dubokog čišćenja i dezinfekcije u cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19. Ovu vrstu dezinfekcije je poželjno sprovoditi kako bi se sprečila dalja kontaminacija koristeći za to specijalno formulisane hemikalije i ostala sredstva za rad. Kako bi se sprečilo širenje Koronavirusa unutar prostorija, poseban akcenat stavljamo na tačke gde se virus može preneti sa čoveka na čoveka. Tu spadaju i prekidači za svetlo, kvake na vratima, fotokopir aparati, deljenje tastature računara, rukohvat stepeništa, dugmad za puštanje vode u toaletu kao i kuhinjske prostorije.

U procesu “Anti COVID-19” dezinfekcije koristimo sredstva koja su visoko testirana i dokazano efikasna protiv svih vrsta bakterija, virusa, spora i gljiva, biorazgradiva su i potpuno su bezbedna za upotrebu.
Posedujemo ISO sertifikate za sistem menadžment kvaliteta ISO 9001:2008 kao i ISO sertifikate za sistem upravljanja zaštite životne sredine ISO 14001:2004 kao i 18001:2007.

Nakon potvrđenog slučaja Coronavirusa u objektu, imperativ je da se osigura cela oblast, prostorije, radni prostor dezinfikuje i dekontaminira pre ponovnog korišćenja. Koristimo utvrđene i priznate metode sterilizacije čitavih površina, uključujući i zidove, plafone, nameštaj, tepihe i podove.

Uz „Anti COVID-19“ čišćenje i dezinfekciju objekata klijentima nudimo i mogućnost nabavke beskontaktnog sistem za dezinfekciju ruku. Ovo kompaktno rešenje omogućava dezinfekciju ruku na svakom mestu sa jednostavnim 3 u 1 sistemom koji čine:
–    Beskontaktni totem za dezinfekciju ruku,
–    Diversey IntelliCare hibridni dispenzer i
–    Diversey Soft Care Des E sredstvo za dezinfekciju.

Uz jednostavnu montažu, elegantan dizajn i visok kvalitet izrade, beskontaktni totem će omogućiti zaposlenima i posetiocima prostora jednostavnu i bezbednu dezinfekciju ruku.

One thought on “Naš standard čišćenja i dezinfekcije objekata

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *