Uncategorized

Naš standard čišćenja i dezinfekcije objekata

0
(0)
Stvaranje sigurnog i bezbednog radnog okruženja nikada nije bilo bitnije. Izuzetno je važno opremiti objekte pravim rešenjima koji pomažu povećanju kvaliteta uz optimizaciju efikasnosti.

 

U skladu sa najvišim standardima i protokolima čišćenja, nudimo mogućnost dubokog čišćenja i dezinfekcije u cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19. Ovu vrstu dezinfekcije je poželjno sprovoditi kako bi se sprečila dalja kontaminacija koristeći za to specijalno formulisane hemikalije i ostala sredstva za rad. Kako bi se sprečilo širenje Koronavirusa unutar prostorija, poseban akcenat stavljamo na tačke gde se virus može preneti sa čoveka na čoveka. Tu spadaju i prekidači za svetlo, kvake na vratima, fotokopir aparati, deljenje tastature računara, rukohvat stepeništa, dugmad za puštanje vode u toaletu kao i kuhinjske prostorije.

U procesu “Anti COVID-19” dezinfekcije koristimo sredstva koja su visoko testirana i dokazano efikasna protiv svih vrsta bakterija, virusa, spora i gljiva, biorazgradiva su i potpuno su bezbedna za upotrebu.
Posedujemo ISO sertifikate za sistem menadžment kvaliteta ISO 9001:2008 kao i ISO sertifikate za sistem upravljanja zaštite životne sredine ISO 14001:2004 kao i 18001:2007.

Nakon potvrđenog slučaja Coronavirusa u objektu, imperativ je da se osigura cela oblast, prostorije, radni prostor dezinfikuje i dekontaminira pre ponovnog korišćenja. Koristimo utvrđene i priznate metode sterilizacije čitavih površina, uključujući i zidove, plafone, nameštaj, tepihe i podove.

Uz „Anti COVID-19“ čišćenje i dezinfekciju objekata klijentima nudimo i mogućnost nabavke beskontaktnog sistem za dezinfekciju ruku. Ovo kompaktno rešenje omogućava dezinfekciju ruku na svakom mestu sa jednostavnim 3 u 1 sistemom koji čine:
–    Beskontaktni totem za dezinfekciju ruku,
–    Diversey IntelliCare hibridni dispenzer i
–    Diversey Soft Care Des E sredstvo za dezinfekciju.

Uz jednostavnu montažu, elegantan dizajn i visok kvalitet izrade, beskontaktni totem će omogućiti zaposlenima i posetiocima prostora jednostavnu i bezbednu dezinfekciju ruku.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 0 / 5. Broj glasova: 0

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ova objava nije bila korisna!

Poboljšajmo ovu objavu!

Recite nam kako možemo da poboljšamo ovu objavu?

One thought on “Naš standard čišćenja i dezinfekcije objekata

  1. Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *