Uncategorized

Neka čist radni prostor i zdrava radna okolina postanu vaš imperativ!

Generalna, odnosno dubinska čišćenja podrazumevaju temeljnije i sveobuhvatnije čišćenje u odnosu na standardno nedeljno čišćenje. Ova vrsta usluge podrazumeva i da se očiste i sva teško dostupna mesta koja nisu uključena u nedeljnom održavanju. Generalno čišćenje je preporučeno da se izvodi na svakih šest meseci, a u slučaju selidbe, renoviranja, prljavih radova i češće.

 

Prednosti ovakve vrste čišćenja se ogledaju i u detaljnijoj dezinfekciji predmeta koji se ne čiste često, uklanjanju mrlja, poboljšanju kvaliteta vazduha i stvaranju sveukupno zdravijeg okruženje bez plesni, prašine, grinja i slično.

Isporučujemo generalna čišćenja koja se mogu kombinovati na različite načine u skladu sa potrebama klijenata. Stvaramo fleksibilna, transparentna i po meri rešenja u bliskom dijalogu sa klijentima, zasnovana prevashodno na standarnim procedurama omogućavajući klijentu da smanji troškove, a da zadovolji potrebe koje se menjaju.

Naše usluge pružamo u vreme kada vama to odgovara. Naš stručan tim je dostupan 24/7 kako bismo maksimalno izašli u susret za sve potrebe i neometano izvršili naš deo posla. Kombinacijom naprednih tehnologija i stručnim kadrom, koristeći sertifikovane proizvode dezinfikujemo i čistimo prostor tako da on ostane čist, bez prašine i bakterija.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *