Tehničko održavanje

Prevencija pre svega!

Prevencija je najefikasnije sredstvo za obezbeđivanje dugoročnog dobrog funkcionisanja objekta. Preventivno održavanje i praćenje stanja objekta je vaš najjeftiniji način otklanjanja grešaka. Mi vam možemo efikasno otkloniti bilo koju grešku jer tehnička oprema zgrade ne može raditi maksimalno efikasno bez održavanja.

Aktivnosti održavanja:
• Evidencija rizika
• Aktivnosti održavanja uključujući rezervne delove
• Regularno dnevno održavanje i monitoring opreme u objektu
• Optimizacija opreme

Invekta ima tim kvalifikovanih inženjera potpuno obučenih da održe svu vašu opremu po najvišim standardima i u okviru svih propisa kvaliteta i bezbednosti. Višedecenijsko iskustvo nas uči da su samo najviši standardi u tehničkom održavanju, sa tehničke i kadrovske tačke gledišta, jedini prihvatljivi na konkuretnom tržištu. Pored posvećenih timova na licu mesta, kao i podrške, Invekta ima razgranatu mrežu rezervnih delova što nam omogućava da izvršimo i najkomplikovanije popravke bez zastoja.

Kombinujući uslugu tehničkog održavanja sa najmodernijim softverskim tehnologijama dajemo vam vrhunsku uslugu sa svim propratnim dokumentovanim standardima i materijalom koji se kasnije naslanjaju na druge oblasti vašeg poslovanja: protiv požarne zaštite, nižih premija osiguranja imovine itd.

Ukoliko želite da saznate i druge pogodnosti ovakvog održavanja imovine pozovite nas i mi ćemo vam rado pokazati benefite u saradnji sa nama.