3.7
(3)

Održavanje higijene

odrzavanje_higijene
Održavanje higijene kao esencijalna stvar svake kompanije!

Invekta pruža profesionalnu uslugu čišćenja objekata i redovnog – dnevnog održavanja higijene poslovnih prostora svih tipova i namene. Održavanje higijene poslovnog prostora od esencijalne je važnosti za svaku kompaniju, te bi ove usluge trebalo poveriti pouzdanoj, profesionalnoj kompaniji. Sa našom mrežom zaposlenih širom Republike Srbije osiguravamo pravovremeno i sigurno obavljen posao ostavljajući radni prostor klijenata besprekorno čistim, zdravim i bezbednim za rad.

Investicija u znanje daje najefikasnije rezultate!

Kako bismo postigli ne samo vizuelno čist izgled već i higijenski besprekorno stanje prostora naše osoblje je edukovano, organizovano i opremljeno po visokim evropskim standardima, a kvalitet izvršene usluge zadovoljava i najstrožije kriterijume higijene u svakom segment. U samu obuku naših zaposlenih se ulaže dosta znanja, rada i obuke te jednom obučeno osoblje se kasnije retko menja.

Pravilno održavanje higijene poslovnog prostora je deo uspeha!

Tajna svake uspešne kompanije je u pozitivnim preporukama. Prvi utisak o kompaniji ostavljaju zaposleni, uslužnost, poslovnost, a po najnovijim istraživanjima čistoća poslovnih prostorija igra takođe veoma značajnu ulogu u tome kako drugi doživljavaju poslovanje kompanije. Invekta pruža profesionalnu uslugu čišćenja objekata i redovnog – dnevnog održavanja higijene poslovnih prostora svih tipova i namene. Nudimo različite vrste programa čišćenja od dnevnog, periodičnog, mesečnog, polugodišnjeg i godišnjeg čišćenja, a sve u zavisnosti od usluge za koju se klijent opredeli. Organizacija rada, tačno zadati radni zadaci, supervizija i obučeni izvršioci dovode nas do zavidnih rezultata koje postižmo. U radu primenjujemo najsavremenije mašine i sredstva za rad, vodimo računa o stručnosti našeg osoblja kako bismo u svakom pogledu mogli da odgovorimo na najzahtevnije poslove.

odrzavanje_higijene_d-scaled
Rešenja po meri!

Sve navedeno nam pruža mogućnost da ponudimo rešenja po meri koja su prilagođena potrebama različitih vrsta poslovanja uz pružanje najvišeg nivoa usluga, inovativnim rešenjima i profesionalnom odnosu prema klijentima.

dnevno-ciscenje-3-scaled-pdmtsm56k048yjjsa5eti01sjy0n61ur7lselgke9s

Dnevno čišćenje

Dnevna čišćenja moraju zadovoljiti potrebe savršene čistoće, kako bi se mogao postići ne samo vizuelno čist izgled već i higijenski besprekorno stanje.

generalno-ciscenje-3-scaled-pdmtkhtdij02ntcep51ugjtft41ho6m8fewecelu0w

Generalna čišćenja

Generalna odnosno dubinska čišćenja podrazumevaju temeljnije i sveobuhvatnije čišćenje u odnosu na standardno nedeljno čišćenje.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 3.7 / 5. Broj glasova: 3

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ova objava nije bila korisna!

Poboljšajmo ovu objavu!

Recite nam kako možemo da poboljšamo ovu objavu?