Invekta pruža profesionalnu uslugu čišćenja objekata i redovnog – dnevnog
održavanja higijene poslovnih prostora svih tipova i namene.

Invekta pruža profesionalnu uslugu čišćenja objekata i redovnog – dnevnog
održavanja higijene poslovnih prostora svih tipova i namene.

Kliknite na svaku uslugu za dobijanje više pojedinačnih informacija

Invekta pruža profesionalnu uslugu čišćenja objekata i redovnog – dnevnog održavanja higijene poslovnih prostora svih tipova i namene.

Održavanje higijene kao esencijalna stvar svake kompanije!

Održavanje higijene poslovnog prostora od esencijalne je važnosti za svaku kompaniju, te bi ove usluge trebalo poveriti pouzdanoj, profesionalnoj kompaniji. Obaveze čišćenja kao što su usisavanje tepiha, brisanje podova, pražnjenje kanti, čišćenje toaleta, redovne i pravovremene dopune papirne galanterije su standardne usluge koje pružamo većini kompanija. Pored ovih usluga, naša redovna čišćenja podrazumevaju i čišćenje venecijanera, žaluzina na prozorima i vratima, dezinfekciju površina koje se najčešće koriste kao što su kvake, prekidači i slično. Sa našom mrežom zaposlenih širom Republike Srbije osiguravamo pravovremeno i sigurno obavljen posao ostavljajući radni prostor klijenata besprekorno čistim, zdravim i bezbednim za rad.

Pravilno održavanje higijene poslovnog prostora je pola zdravlja!

Tajna svake uspešne kompanije je u pozitivnim preporukama. Prvi utisak o kompaniji ostavljaju zaposleni, uslužnost, poslovnost, a po najnovijim istraživanjima čistoća poslovnih prostorija igra takođe veoma značajnu ulogu u tome kako drugi doživljavaju poslovanje kompanije.
Invekta pruža profesionalnu uslugu čišćenja objekata i redovnog – dnevnog održavanja higijene poslovnih prostora svih tipova i namene. Nudimo različite vrste programa čišćenja od dnevnog, periodičnog, mesečnog, polugodišnjeg i godišnjeg čišćenja, a sve u zavisnosti od usluge za koju se klijent opredeli.
Organizacija rada, tačno zadati radni zadaci, supervizija i obučeni izvršioci dovode nas do zavidnih rezultata koje postižmo. U radu primenjujemo najsavremenije mašine i sredstva za rad, vodimo računa o stručnosti našeg osoblja kako bismo u svakom pogledu mogli da odgovorimo na najzahtevnije poslove.

Investicija u znanje daje najefikasnije rezultate!

Kako bismo postigli ne samo vizuelno čist izgled već i higijenski besprekorno stanje prostora naše osoblje je edukovano, organizovano i opremljeno po visokim evropskim standardima, a kvalitet izvršene usluge zadovoljava i najstrožije kriterijume higijene u svakom segment. U samu obuku naših zaposlenih se ulaže dosta znanja, rada i obuke te jednom obučeno osoblje se kasnije retko menja.
Sve navedeno nam pruža mogućnost da ponudimo rešenja po meri koja su prilagođena potrebama različitih vrsta poslovanja uz pružanje najvišeg nivoa usluga, inovativnim rešenjima i profesionalnom odnosu prema klijentima.