Dnevno čišćenje

Mi brinemo o higijeni Vašeg poslovnog prostora!

Dnevna čišćenja moraju zadovoljiti potrebe savršene čistoće, kako bi se mogao postići ne samo vizuelno čist izgled već i higijenski besprekorno stanje.
Spremačice i pomoćno osoblje kompanije Invekta organizovane su i opremljene po aktuelnim evropskim standardima, a kvalitet izvršene usluge zadovoljava najstrože kriterijume higijene u svakom segmentu.

Obaveze čišćenja kao što su usisavanje tepiha, brisanje podova, pražnjenje kanti, čišćenje toaleta, redovne i pravovremene dopune papirne galanterije su standardne usluge koje pružamo većini kompanija. Pored ovih usluga, naša redovna čišćenja podrazumevaju i čišćenje venecijanera, žaluzina na prozorima i vratima, dezinfekciju površina koje se najčešće koriste kao što su kvake, prekidači i slično.

Plan i dinamika izvršenja usluga unapred se definišu i prilagođavaju se potrebama Vaše kompanije.

Prednosti prilikom angažovanja naše kompanije:

• Obučene spremačice koje obavljaju dnevna čišćenja sa profesionalnom hemijom za različite namene
• Ne trošite novac za kupovinu skupih mašina, usisivača, duo-kart kolica i druge opreme potrebne za čišćenje, Invekta opremu donosi kao sastavni deo svakog angažovanja
• Ne razmišljate o distribuciji ili nabavci potrošnog materijala
• Ne razmišljate o bolovanjima, slobodnim danima i godišnjim odmorima, kod nas su sve zamene već obezbeđene
• Ne trošite novac na osobu koja vodi računa o kvalitetu rada, prijemu i otpustu radnika, nabavci potrošnog materijala i hemije, obilasku higijeničarki posle radnog vremena i sl.
• Uvek čist prostor
• Obezbeđena kontrola obavljenog posla

Usluge čišćenja obavljamo po dogovoru, od svakodnevnog čišćenja, do čišćenja po potrebi. Hemija koja se koristi je isključivo za profesionalnu upotrebu i poseduje ISO standard. MSDS listove dostavljamo korisnicima po zahtevu.

odrzavanje-higijene-3
generalno ciscenje

Generalna čišćenja

Generalna odnosno dubinska čišćenja podrazumevaju temeljnije i sveobuhvatnije čišćenje u odnosu na standardno nedeljno čišćenje.

Several workers washing windows in the office building

Čišćenje staklenih površina

Staklene površine koje blistaju i sijaju! Profesionalne usluge čišćenja staklenih površina poboljšavaju izgled zgrade.