5
(1)

Obezbeđenje

Obezbedite maksimalnu bezbednost!

Strateška uloga i osnovni cilj bezbednosti je nesmetano i efikasno funkcionisanje, obezbeđivanje maksimalne bezbednosti, zaštita lica, imovine i poslovanja, razvoj optimalne strategije upravljanja rizikom u cilju minimizacije moguće štete.

Pod uslugama poslova obezbeđenja podrazumevaju se sledeće vrste usluga:
• Planiranje, organizacija i realizacija poslova, fizičko tehničkog obezbeđenja objekata i lica naručioca posla.
• Poslovi tehničkog obezbeđenja koji obuhvataju rukovanje tehničkom opremom kod naručioca posla – sistem video nadzora, alarmni sistem, kontrola pristupa, sistemi veze i rampe, a u cilju obavljanja ugovorenih poslova.
• Podrška poslovima zaštite od požara ljudi i imovine u skladu sa Zakonom o zaštiti od požara i drugim važećim propisima iz oblasti zaštite od požara i Planom zaštite od požara važećim na lokaciji naručioca posla.

obezbedjenje kamera

Invekta će imenovati lice, iz reda svojih zaposlenih, koji će vršiti nadzor nad obavljanjem poslova fizičko-tehničkog obezbeđenja i lice koje će vršiti nadzor nad obavljanjem poslova podrške poslovima zaštite od požara.

Prilikom angažovanja naše kompanije na poslovima obezbeđenja, obavezujemo se da:
• Izradimo elaborat u kome će se precizirati i razraditi taktika službe i gde će se definisati specifični zahtevi naručioca posla.
• Vršimo periodičnu proveru posebnih psihofizičkih i zdravstvenih sposobnosti lica angažovanih za rad na ugovorenim poslovima i proveru neosuđivanosti i to najmanje jednom godišnje.
• Angažovanim licima ćemo po ovom ugovoru obezbediti uniforme i akreditaciju, a radi lakšeg raspoznavanja i identifikovanja

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 5 / 5. Broj glasova: 1

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ova objava nije bila korisna!

Poboljšajmo ovu objavu!

Recite nam kako možemo da poboljšamo ovu objavu?