Zimska služba

Početna 5 Zimska služba

Zimska služba kompanije Invekta radi na čišćenju snega oko poslovnih objekata koji inače koriste naše druge usluge godišnjeg održavanja. Raščišćavanjem snega, svim korisnicima datog poslovnog prostora (zaposlenima, klijentima, poslovnim partnerima) omogućavamo bezbedan pristup.

Kada se angažuje zimska služba?

Da, dobro ste pročitali i verujemo da vas je ovo pitanje začudilo. Prvi odgovor koji vam je najverovatnije na pameti sigurno je: „Logično – kada padne sneg.” Međutim, moramo vas razuveriti. Treba biti pripravan mnogo ranije!

O angažovanju zimske službe se razmišlja u letnjoj sezoni kako bi sve bilo spremno kada krenu prve zimske padavine (sneg i ledena kiša). Jer, potražnja za kompanijom koja obezbeđuje usluge zimske službe može potrajati čak nekoliko meseci!

Srećom, za naše verne klijente, kojima već pružamo različite usluge na godišnjem nivou (održavanje higijene, tehničko održavanje, obezbeđenje i dr.) bojazni nema. Sve što je potrebno, jeste da na vreme dogovore i angažovanje naše zimske službe.

Ova činjenica je posebno važna iz perspektive industrijskih lokacija i velikih komercijalnih zgrada (fabrika, skladišta, tržnih centara, veletrgovina, aerodroma, parkinga na otvorenom, kancelarijskih firmi). Svi ovi prostori beleže veliku fluktuaciju ljudi i vozila i zahtevaju obezbeđenje uslova najviše sigurnosti.

Parkinzi, prilazi objektima i pomoćnim zgradama moraju biti blagovremeno i valjano očišćeni od nanosa snega i leda kako ne bi došlo do akcidenata.

Invekta – Pripravnost, tehnička podrška i zimska služba na delu!

Ukoliko ste angažovali zimsku službu Invekta, možete biti spokojni. Naše ljudstvo i različita vozila i mašine za čišćenje snega stoje vam na usluzi 24 / 7. To znači da je zimska služba uvek u pripravnosti kako bi odmah reagovala u slučaju novih padavina. Naš tim je danonoćno dežuran i opremljen svim sredstvima za uklanjanje snežnih nanosa bilo kog obima i sa bilo koje vrste površine (parkinga, trotoara i prilaznih puteva).

Najsavremenija i najpouzdanija mehanizacija:

 • vozila sa raonikom i posipačem soli (peska, granulata);
 • traktori sa guračima;
 • snežne freze (čistači snega);
 • grtalice;
 • bacači snega;
 • strugači za led;
 • lopate različitih formi i veličina

nalaze se u našem asortimanu i dobro opremljenom „zimskom parku”.  Zahvaljujući njihovim performansama i manevrima, ali i kvalifikovanom i iskusnom osoblju, s velikim uspehom obavljamo tzv. lake komunalne poslove čišćenja snega.

Stoga, čak i ako nastupi snežna oluja, budite bezbrižni jer je Invektina zimska služba uvek spremna i radi baš za vas!
zimska služba invekta 2

Foto: Pexels, Aлександр Kоновалов

Da bi svi ovi zadaci bili ostvareni profesionalno, efikasno i pravovremeno, Invekta iz reda svojih zaposlenih imenuje lice odgovorno za monitoring obezbeđenja (službenika i prostorija). Isto tako, za nadgledanje podrške programu zaštite od požara imenujemo nadležnog.

Implementacijom najmodernijeg softvera, Invekta je prva na tržištu koja može dosledno pratiti procese rada. Uz to, i čuvati sve podatke koji se tiču upravljanja biznisom klijenata. A, bezbedonosni sistem svakako spada u taj delokrug.

Kako doprinosimo smanjenju rashoda vašeg preduzeća?

Uklanjajući sneg oko vaše firme, redukujemo potencijalne nezgode i otvaramo put povećanju njene produktivnosti. Jer, lakše i teže povrede ekstremiteta ne samo da ugrožavaju povređenog, nego neminovno vode i finansijskim gubicima firme.

Zato je Invekta vaš pravi partner i na poslovima zimskog održavanja objekata i stvaranja bezbednog okolnog područja. To postižemo čišćenjem smetova i leda sa raznih pristupnih površina:

 • pešačkih staza;
 • trotoara;
 • trgova ispred objekta;
 • parkinga;
 • ulaza u zgradu;
 • prilaza garažama i kontejnerima.

Da bismo prolongirali rezultate čišćenja, nakon uklanjanja snega i leda površine posipamo industrijskom solju, peskom i granulatima.

Esencijalni sastojak produktivnosti je sigurnost!
čišćenje snega invekta 2

Foto: Pixabay, Bruno Germany

Čisto industrijsko okruženje u vreme zimskih padavina je prvi preduslov da vaši zaposleni, klijenti, kupci i poslovni partneri bezbedno stignu do vašeg poslovnog objekta. Tako se njegov puni ekonomski potencijal može ostvariti i u mesecima velikih padavina i povećanog rizika od akcidenata.

A, to je mudar potez da se na još jedan način bude ispred konkurencije!

Ko radi, taj i – prlja!

A, mi smo svuda gde se radi.
Naši klijenti to potvrđuju.