Mašinsko čišćenje nameštaja

Početna 5 Mašinsko čišćenje nameštaja

Mašinsko čišćenje nameštaja u kancelarijama, holovima, čekaonicama i drugim poslovnim prostorijama važno je prevashodno sa aspekta higijene i zdravlja. Ipak, ni estetsku osobenost enterijera ne treba zanemariti.

Ta činjenica je dobro poznata kompanijama koje, osim na kvalitet svojih usluga i(li) proizvoda, obraćaju pažnju i na identitet prostora u kojem obavljaju svoju delatnost.

Mašinsko čišćenje nameštaja – Značajna uloga u građenju pozitivnog imidža preduzeća

Prvo što poslovni partneri, investitori i klijenti pri ulasku u firmu primete jeste enterijer. Posebno ako neko vreme borave na recepciji ili u čekaonici.

A, prvi utisak je i te kako važan!

Čist, svež i mirišljav nameštaj ne samo da deluje impresivno na posetioce, nego čini i da se zaposleni osećaju dobro i prijatno.
Svi oni će ceniti besprekornu čistoću i urednost radnog okruženja, koji mogu samo doprineti vašoj povoljnoj poslovnoj slici.

Dubinsko čišćenje tapaciranog kancelarijskog mobilijara – Luksuz ili potreba?

Zbog veće prometnosti i učestalijeg korišćenja, nameštaj u javnim prostorima je podložniji prljanju i oštećenju. Ako se redovno ne čisti, može izgledati zapušteno i starije nego što zaista jeste.

Presvlake na kaučima i sofama, radnim stolicama, drugom tapaciranom nameštaju i pregradama zadržavaju prašinu, masnoću, fleke i neprijatne mirise. Pogotovo ako se radi o trpezarijskim prostorijama ili onim u kojima je dozvoljeno pušenje.

Isto važi i za kancelarije, čekaonice i druge prostorije u kojima vlada velika vlaga i neprovetrenost.

Takav nameštaj sasvim sigurno ne može biti zdrav za upotrebu jer sakuplja nečistoću, grinje i druge alergene koji štetno utiču na opšte higijensko stanje.

mašinsko čišćenje nameštaja invekta 2

Primenjujući standardne procedure čišćenja i smanjenjem efekata habanja nameštaja, Invekta produžava životni vek presvlaka i vraća im prvobitni sjaj. I, što je najvažnije, ispunjava najvažniju funkciju: očuvanje zdravlja vaših zaposlenih.

Time naša firma dugoročno doprinosi smanjenju troškova i povećanju produktivnosti vaše kompanije.

Stoga se redovno mašinsko čišćenje nameštaja u biznis-prostorijama mora sagledavati kroz prizmu neophodnosti, a nikako kao nepotreban izdatak.

Kako vam Invekta pomaže u održavanju tapaciranog kancelarijskog nameštaja besprekorno čistim?

Zahvaljujući dvodecenijskom iskustvu, možemo odgovoriti na sve zahteve i pružiti vam čistoću najvišeg stepena.

Različiti materijali za presvlačenje nameštaja iziskuju poseban pristup i prilagođene metode čišćenja. U svakodnevnom radu se susrećemo sa mnogim tipovima tapacirunga. Mebl-štofovi, prirodna, nubuk i eko-koža, mikrofiber, pamuk, somot, svila, saten, žakard, šanel, sintetika – svaki materijal zahteva posebnu negu.

Shodno tome, vršimo selekciju aparata za čišćenje i dezinfekciju, prilagođavamo tehnike pranja i hemijska sredstva.

Mašinsko čišćenje nameštaja – Od plana do realizacije

Visoko obučeno i iskusno osoblje kompanije Invekta će se prema poverenom zadatku odnositi krajnje odgovorno i profesionalno. Uzimajući u obzir klijentove potrebe i sagledavajući vrstu tapacirunga i stepen zaprljanosti, naš stručni tim će utvrditi najsigurniji i najefikasniji postupak čišćenja.

Ukoliko na nameštaju postoje izuzetno zaprljani delovi, oni najpre bivaju tretirani naročitim hemikalijama. Posle dubinskog čišćenja, tkanine se podvrgavaju sredstvima za osvežavanje boje i mirisa.

Za postizanje vrhunskih rezultata, koristimo najbolju tehnologiju i najsavremenije profesionalne aparate. Samo tako možemo biti sigurni da su naši klijenti zadovoljni.

Sva rešenja koja nudimo, fleksibilna su i bez skrivenih elemenata, te je naručilac posla unapred upoznat sa svim detaljima i troškovima.

mašinsko čišćenje nameštaja invekta 3

Proces čišćenja

Proces mašinskog čišćenja nameštaja uključuje:

  • dubinsko usisavanje i uklanjanje prašine;
  • odstranjivanje mrlja i fleka;
  • eliminaciju neprijatnih mirisa;
  • higijensku zaštitu (dezinfekciju);
  • nanošenje nevidljive zaštite;
  • program održavanja.

Korišćenjem profesionalnih usisivača sa vakuum-dodacima i specijalnih mašina za čišćenje, sprovodi se proces karboniranja. Na taj način se iz dubine tkanine na površinu izvlače čestice prašine i prljavštine. Tom prilikom se svakako koristi manje vode, uz aparate sa sušilicama. Time se postiže brže sušenje, a presvlake su praktično odmah suve i spremne za korišćenje.

Nakon našeg čišćenja i uklanjanja alergena, vaš poslovni inventar će izgledati kao nov i mirisati na čisto!

Osim toga, finalnim nanošenjem zaštitne nevidljive barijere, omogućava se lako brisanje prosute tečnosti i prljavštine. Na taj način se sprečava prodor tekućine u dubinu sofe ili fotelje.

Primenom sertifikovanih i netoksičnih hemijskih sredstava, bezbednih po zdravlje ljudi i prirodnu okolinu, Invekta obezbeđuje perfektno čist kancelarijski nameštaj. U isto vreme, manifestuje i socijalnu odgovornost i mudru poslovnu politiku.

Ko radi, taj i – prlja!

A, mi smo svuda gde se radi.
Naši klijenti to potvrđuju.