Redovno i pravilno održavanje tepiha je uslov da vaši tepisi izgledaju sjajno i posle više godina.

Podloge kao što su itisoni i tepisi se sastoje od velikog broja vlakana koja privlače i zadržavaju prašinu, grinje i ostale alergene. Na njima se nalaze i čestice različitog porekla, fleke kao i toksični gasovi. U njima se mogu kriti i mnogobrojni mikroorganizmi koji uzrokuju brojna oboljenja. Ukoliko u prostoru postoji i velika vlaga velika je verovatnoća da će doći i do pojave buđi.

Pozovite nas da vašim itisonima i tepisima pružimo perfektnu čistoći osvežen izgled!

Pored redovnog dnevnog održavanja poslovnog prostora, kao i redovnog usisavanja, jednom do dva puta mesečno je potrebno izvršiti i detaljno mašinsko pranje itisona i tepiha.

U zavisnosti od vaših potreba, kao i stanja zaprljanosti, naš stručni tim će izvršiti početnu procenu načina pranja kao i sredstava koja će se koristiti prilikom rada. Koristimo sertifikovana sredstva koja dokazano uklanjaju sve vrste fleka od hrane i pića, prljavštinu, nečistoću kao i sve neprijatne mirise. Uklanjanjem tvrdokornih fleka, prodiranjem do dubinskih slojeva, rešavamo se i grinja i ostalih alergena. Na ovaj način će vaši itisoni i tepisi zablistati novim sjajem i momentalno ćete videti razliku. Samo redovnim, mesečnim, održavanjem produžate vek trajanja podnim oblogama i vaš poslovni prostor ćete učiniti zdravom i čistom sredinom za vaše zaposlene i posetioce.