Mašinsko poliranje tvrdih podova

Početna 5 Mašinsko poliranje tvrdih podova

Mašinsko poliranje tvrdih podova i glancanje do visokog sjaja spadaju u finalnu obradu industrijskih i dekorativnih podnih obloga.

U komercijalnim zgradama se postavljaju podne podloge različitih tipova i sve one zahtevaju adekvatnu negu. Materijali od kojih se izrađuju su: mermer, granit, keramičke pločice, beton, epoksid, laminat, parket, PVC, linoleum, guma, klingerit, antistatik, teraco i dr.

Dnevno i dubinsko profesionalno čišćenje, te završna politura, dovode do vrhunskih rezultata: čistoće, blistavosti i dugotrajnosti tvrdih podova od bilo kog materijala da su izrađeni.

Zbog čega se preporučuje mašinsko poliranje tvrdih podova?

Podovi u biznis-zgradama, naročito u prijemnim holovima, govore mnogo o poslovanju kompanije. Glatka i sjajna površina ne samo da deluje impresivno na klijente, poslovne saradnike i zaposlene, već ostavlja opšti profesionalan utisak.

Ukoliko je došlo do zanemarivanja ovog dela enterijera, potrebno je angažovati profesionalce koji će brzo i efikasno vratiti nekadašnji sjaj podovima u vašoj firmi.

Invekta – Sinonim za profesionalne usluge iz oblasti održavanja poslovnih objekata

Kompanija Invekta je već dve decenije jedna od vodećih kompanija za pružanje usluga iz domena facility management-a. U njih spada svakako spada i mašinsko poliranje tvrdih podova.

Bez obzira na frekventnost u objektima, mašinskim poliranjem i kristalizacijom dajemo finu završnicu već očišćenim podovima. Politura je postojana, sa veličanstvenim odsjajem poput stakla. I, što je najvažnije, atestirana je na klizanje. Ispunjenjem ovog bezbednosnog uslova, sprečavaju se akcidenti i povrede zaposlenih i posetilaca.

Kako poliramo komercijalne podove?

Korišćenjem specijalizovane opreme (mašina za poliranje tvrdih podova i odgovarajućih hemijskih sredstava), proces poliranja se odvija po najvišim standardima. Zbog toga se u potpunosti možete pouzdati u nas.

U svojoj praksi koristimo veliki broj najkvalitetnijih industrijskih mašina sa različitim brojem obrtaja i prilagođavamo ih trenutnim zahtevima: čišćenju i(li) poliranju podnih površina.

mašinsko poliranje tvrdih podova invekta 2

Roto-orbitalne mašine, sa mogućnošću dodatne oscilacije 1.500–2.000 obr. / min., pogodne su za finalno poliranje terakote i mermera prahom, odnosno za kristalizaciju.

Polirke renomiranih svetskih proizvođača, sa visokim brojem obrtaja i dijamantskim filcevima, idealne su za najfinije poliranje mermera i betona. Uz njih je maksimalni sjaj zagarantovan!

Rotirajućim jastučićima (puferima), mašine za poliranje vrše uklanjanje preostale prljavštine, ogrebotina i neravnina sa površine tvrde podloge. Kako bi se postigao gladak i ujednačen izgled, polirka praktično uklanja gornji, pohabani sloj poda.

Ovaj proces se može izvesti na dva načina: suvim poliranjem ili prskanjem pufera specijalnim sprejom.

Mašinsko poliranje tvrdih podova i najmodernija softverska rešenja

Kompanija Invekta se može pohvaliti tehnološkom inovacijom koju je među prvima na ovim prostorima uvela u oblast facility management-a. U pitanju je specijalni softverski sistem za monitoring celokupnog radnog procesa, zaposlenih i opreme.

Njegovom primenom, vrši se trenutni nadzor i prikupljaju se dragocene informacije koje olakšavaju poslovanje čineći ga osetno efikasnijim. Za naše klijente to znači da u svakom trenutku dobijaju pouzdane podatke i potpun uvid u izvršenje dogovorenih usluga i tekuće troškove.

Upravo zbog transparentnosti poslovanja, uživamo ugled pouzdane firme na koju se uvek možete osloniti.

mašinsko poliranje tvrdih podova invekta 3

Ko radi, taj i – prlja!

A, mi smo svuda gde se radi.
Naši klijenti to potvrđuju.