0
(0)

Mašinsko poliranje tvrdih podova

masinsko-poliranje-tvrdih-podova

Vraćamo prvobitan izgled podnim oblogama!

Svi podovi bez obzira na vrstu zahtevaju odgovarajuće čišćenje, poliranje i adekvatnu negu radi povećanja vizuelnog efekta i produženja veka trajanja podne obloge. U okviru ovog odseka možemo da vam ponudimo mašinsko pranje, poliranje, kristalizaciju ili impregnaciju u zavisnosti od tvrde podne obloge koju imate: laminat, parket, mermer, granit, granitna keramika, glazirane i neglazirane pločice, klingerit, antistatik, PVC, guma, linoleum, teraco itd.

U pitanju je vrlo delotvorna obrada koja odstranjuje sve tipove nečistoća i prljavština sa poda. Bez obzira na frenkventnost u objektima i kancelarijama, uklanjamo masnoće sa podnih obloga hala, radionica i tragove od viljuškara u većim fabričkim kompleksima.

Mi činimo da vaš pod izgleda kao nov!

Koristeći najdelotvorniju obradu koja odstranjuje sve tipove nečistoća i prljavština sa podova, činimo da on izgleda kao nov! Mašinskim poliranjem, bez obzira na frenkventnost u objektima, kancelarijama, uklanjamo masnoću sa poda iz hala, radionica ili tragove od viljuškara u većim fabričkim kompleksima, čineći da oni izgledaju kao novi, a istovremeno ih štiteći od daljeg habanja i trošenja. Daljom obradom podova, kristalizacijom ili poliranjem, dolazimo do visokog sjaja koji vašem prostoru daje glamurozan izgled. Politura je izuzetno postojana, brilijantno mokrog sjaja koja ima UL atest protiv klizanja.

Posvećeni smo sigurnosti, bezbednosti i pouzdanosti!

Rešenja koja pružamo su kreirana isključivo prema jedinstvenim potrebama naših klijenata. To može biti samo brušenje poda ili složenije kao što je skidanje, zaptivanje i slično. Znanje naših dobro obučenih radnika, velika paleta mašina i hemikalija su garant za davanje visokog sjaja svakoj čvrstoj površini.

Korišćenjem efikasnog softverskog sistema za praćenje kao i prikupljanje povratnih informacija od strane klijenta, naš sistem po meri, omogućava nam da pratimo svaki korak u izvršavanju posla, odgovaramo na pitanja, zahteve ili pružamo povratne informacije. Ovaj sistem naš posao čini najefikasnijim mogućim te je naše usluge učinio pouzdanijim i transparentnijim.

masinsko_ciscenje_itisona

Mašinsko pranje itisona

Podloge kao što su itisoni i tepisi se sastoje od velikog broja vlakana koja privlače i zadržavaju prašinu, grinje i ostale alergene.

cover-3

Mašinsko pranje tvrdih podova

Mašinsko pranje tvrdih podova poslovnih prostorija svrstava se u posebnu grupu teških čišćenja.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 0 / 5. Broj glasova: 0

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ova objava nije bila korisna!

Poboljšajmo ovu objavu!

Recite nam kako možemo da poboljšamo ovu objavu?