Svi podovi bez obzira na vrstu zahtevaju odgovarajuće čišćenje, poliranje i adekvatnu negu radi povećanja vizuelnog efekta i produženja veka trajanja podne obloge. U okviru ovog odseka možemo da vam ponudimo mašinsko pranje, poliranje, kristalizaciju ili impregnaciju u zavisnosti od tvrde podne obloge koju imate: laminat, parket, mermer, granit, granitna keramika, glazirane i neglazirane pločice, klingerit, antistatik, PVC, guma, linoleum, teraco itd.

U pitanju je vrlo delotvorna obrada koja odstranjuje sve tipove nečistoća i prljavštine sa vašeg poda. Bez obzira na frenkventnost u objektima, kancelarijama pa sve do uklanjanja masnoća iz hala, radionica ili tragova od viljuškara u većim fabričkim kompleksima.

Mi činimo da vaš pod izgleda kao nov!

Ništa ne izgleda tako dobro kao tek polirani pod. Koristeći najdelotvorniju obradu koja odstranjuje sve tipove nečistoća i prljavštine sa podova, činimo da on izgleda kao nov! Mašinskim poliranjem, bez obzira na frenkventnost u objektima, kancelarijama, uklanjanjamo masnoću sa poda iz hala, radionica ili tragove od viljuškara u većim fabričkim kompleksima, čineći da oni izgledaju kao novi istovremeno ih štiteći od daljeg habanja i trošenja. Daljom obradom podova, kristalizacijom ili poliranjem, dolazimo do visokog sjaja koji vašem prostoru daje glamurozan izgled. Politura je izuzetno postojana, brilijantno mokrog sjaja koja ima UL atest protiv klizanja.

Posvećeni smo sigurnosti, bezbednosti i pouzdanosti

Rešenja koja pružamo su kreirana isključivo prema jedinstvenim potrebama naših klijenata. To može biti samo brušenje poda ili složenije kao što je skidanje, zaptivanje i slično. Znanje naših dobro obučenih radnika, velika paleta mašina i hemikalija su garant za davanje visokog sjaja svakoj čvrstoj površini.

Korišćenjem efikasnog softverskog sistema za praćenje kao i prikupljanje povratnih informacija od strane klijenta, naš sistem po meri, omogućava nam da pratimo svaki korak u izvršavanju posla, odgovaramo na pitanja, zahteve ili pružamo povratne informacije. Ovaj sistem naš posao čini najefikasnijim mogućim te je naše usluge učinio pouzdanijim i transparentnijim.