Tehničko održavanje

Početna 5 Tehničko održavanje

Tehničko održavanje na visokom nivou od vitalnog je značaja za poslovanje i razvoj savremenih preduzeća budući da se većina njih oslanja na klasičnu i digitalnu infrastrukturu. Nažalost, usled neravnoteže između broja zaposlenih i obima posla, kompanije često zanemaruju potrebu za tehničkim održavanjem.

Zašto je tehničko održavanje bitno za funkcionisanje firme?

Tehničko održavanje poslovnih objekata je najbolja prevencija i najefikasnije sredstvo za dugoročno obezbeđivanje njihovog dobrog tehničkog funkcionisanja.

Jasno je da regularno i kvalitetno tehničko održavanje ujedno implicira i preveniranje gubitka lojalnosti kupaca / klijenata.
Stoga je od krucijalne važnosti razumeti ulogu tehničke podrške poslovanju ne samo u očuvanju stabilnosti preduzeća, nego i u posrednom povećanju profitabilnosti.

Monitoring stanja radnog prostora i preventivno održavanje su mudri poslovni potezi jer na vreme predupređuju greške i kvarove. Ukoliko se pak pojave pre nego što naša kompanija započne angažman, uspešno ih saniramo i poslovanje objekta vraćamo u regularno stanje.

tehničko održavanje invekta 2

Koje aktivnosti obuhvata ova vrsta održavanja?

Kompanija Invekta se već skoro dve decenije bavi redovnim održavanjem opreme i tzv. manjim tehničkim poslovima u biznis-objektima. U te radove spadaju:

 

 • monitoring i održavanje HVAC-sistema;
 • kontrola i održavanje pumpi;
 • servisiranje protivpožarnih aparata;
 • kontrola i servisiranje liftova;
 • zamena sijalica / prekidača / kvaka / brava i dr.;
 • popravka manjih elektroinstalacionih kvarova;
 • montiranje stolova / stolica, zamena polomljenih točkića i dr.
tehničko održavanje invekta 3

Tehničko održavanje infrastrukture objekata koje obezbeđujemo podrazumeva i:

 • evidenciju rizika;
 • plan aktivnosti održavanja (uključujući i nabavku rezervnih delova);
 • regularno dnevno održavanje i monitoring opreme u objektu;
 • optimizaciju opreme i resursa.

Na poziv, doći ćemo u vašu firmu, izvršiti evaluaciju tehničkog stanja i razraditi plan za unapređenje.

Ukoliko u preduzeću nastupe krupniji kvarovi (pucanje vodovodnih cevi, izlivanje kanalizacije, veća oštećenja elektroinstalacija i sl.), angažujemo nadležne službe kako bi problemi bili otklonjeni kvalitetno i brzo.

Naš posao je da obezbedimo uslove da se vaš biznis razvija bez tehničkih poteškoća. Upravo onako kako želite.

Da li je vaša kompanija u krugu onih sa kojima ostvarujemo višegodišnju saradnju?

Naši klijenti dolaze iz najrazličitijih privrednih grana: teške i lake industrije, hotelijerstva i turizma, zdravstva, farmacije, trgovine, IT-sektora, državnih ustanova i mnogih drugih.

Kako bi fabrike, sedišta velikih kompanija, hoteli, tržni i zdravstveni centri svakodnevno funkcionisali maksimalno efikasno, oni zahtevaju redovno tehničko održavanje.

Ponosni smo što naši partneri imaju poverenja u našu stručnost i što je koriste kao pouzdan izvor tehničke podrške. Upravo zahvaljujući tome, izgradili smo reputaciju firme od poverenja.

Kako tehničko održavanje može pomoći u poboljšanju vašeg poslovanja?

Dvodecenijsko iskustvo nam pokazuje da jedino kvalitetno tehničko održavanje imovine može biti isplativo u pogledu tehničkih i kadrovskih kriterijuma. Samo na taj način klijent može biti siguran i dostići konkurentsku prednost na tržištu. Efikasno i brzo izvršavanje radnih procesa i donošenje ključnih poslovnih odluka nesumnjivo doprinosi maksimalizaciji produktivnosti.

Zbog toga, gore navedene aktivnosti poveravamo svojim najiskusnijim i visoko kvalifikovanim inženjerima i tehničarima. Oni će opremu vaše firme održavati po najvišim standardima i u okviru svih propisa kvaliteta i bezbednosti.

Kako Invektino tehničko održavanje uz savremene softverske solucije utiču na napredak vašeg preduzeća?

Iza nas stoje godine iskustva i stotine zadovoljnih klijenata, kojima smo pružili vrhunske usluge po najvišim evropskim standardima. Poznati smo po ostvarenju projekata u okviru dogovorenog roka i budžeta klijenta, bez uštrba na račun kvaliteta i kvantiteta pruženih usluga.

Zahvaljujući obučenim timovima tehničke podrške prisutnim na licu mesta, ali i razgranatoj mreži nabavke rezervnih delova, Invekta rešava sve tekuće operativne probleme.

Ipak, posebnu prednost smo stekli najnaprednijim softverom za održavanje poslovnih objekata. S osloncem na ovo moderno tehnološko rešenje, sve usluge iz domena facility management-a izvršavamo sa nenadmašnom efikasnošću.

Očuvanje poverljivih podataka kompanije znači sigurnost njenih bezbednosnih i mrežnih sistema. Zbog toga su naši inženjeri permanentno u toku sa inovacijama iz sveta informacionih tehnologija.

Sve ove mere tehničko-tehnološkog održavanja prevashodno su važne sa aspekta zastoja u klijentovom poslovanju jer svaki izgubljeni minut znači i manju produktivnost.
Stoga, ne oklevajte i već danas zakažite konsultacije kako biste unapredili svoje poslovanje.

Ko radi, taj i – prlja!

A, mi smo svuda gde se radi.
Naši klijenti to potvrđuju.