4
(1)

Tehničko održavanje

Prevencija pre svega!

Prevencija je najefikasnije sredstvo za obezbeđivanje dugoročnog dobrog funkcionisanja objekta. Preventivno održavanje i praćenje stanja objekta je vaš najjeftiniji način otklanjanja grešaka. Mi vam možemo efikasno otkloniti bilo koju grešku jer tehnička oprema zgrade ne može raditi maksimalno efikasno bez održavanja.

Aktivnosti održavanja:
• Evidencija rizika
• Aktivnosti održavanja uključujući rezervne delove
• Regularno dnevno održavanje i monitoring opreme u objektu
• Optimizacija opreme

Invekta ima tim kvalifikovanih inženjera potpuno obučenih da održe svu vašu opremu po najvišim standardima i u okviru svih propisa kvaliteta i bezbednosti. Višedecenijsko iskustvo nas uči da su samo najviši standardi u tehničkom održavanju, sa tehničke i kadrovske tačke gledišta, jedini prihvatljivi na konkuretnom tržištu. Pored posvećenih timova na licu mesta, kao i podrške, Invekta ima razgranatu mrežu rezervnih delova što nam omogućava da izvršimo i najkomplikovanije popravke bez zastoja.

Kombinujući uslugu tehničkog održavanja sa najmodernijim softverskim tehnologijama dajemo vam vrhunsku uslugu sa svim propratnim dokumentovanim standardima i materijalom koji se kasnije naslanjaju na druge oblasti vašeg poslovanja: protiv požarne zaštite, nižih premija osiguranja imovine itd.

Ukoliko želite da saznate i druge pogodnosti ovakvog održavanja imovine pozovite nas i mi ćemo vam rado pokazati benefite u saradnji sa nama.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 4 / 5. Broj glasova: 1

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ova objava nije bila korisna!

Poboljšajmo ovu objavu!

Recite nam kako možemo da poboljšamo ovu objavu?