5
(1)

Održavanje zelenila

Održavanje zelenila

Kompanija Invekta nudi kompletno održavanje zelenih površina i brigu o njima, kao i održavanje zelenila, biljaka i fontana unutar objekta. Invekta stručnjaci, tehničari, pejzažne arhitekte i fitopatolozi učiniće da vrt oko vašeg objekta izgleda prelepo i negovano.

Održavanje zelenih površina obuhvata razne zadatke kao što su:
• Nega i održavanje travnjaka
• Preoblikovanje žbunja
• Orezivanje
• Hranjenje i đubrenje
• Ugradnja sistema za zalivanje
• Zasnivanje travnjaka
• Sadnja biljaka
• Zaštita i prehrana bilja
• Ostale usluge koje su potrebne vašem vrtu

Dizajn i kreiranje lepih, funkcionalnih pejzaža samo je početak rada na izgranji i održavanju estetski prijatnog prostora. Redovno održavanje istog jednako je važno kao i početno kreiranje i neophodno je da se obavlja redovno kako bi sve biljke i drveće opstalo i pravovremeno procvetalo. Za svakog klijenta kreiramo jedinstvena rešenja kao i timove koji su obučeni i zaduženi za potrebe svakog klijenta zasebno. Edukacija i trening naših zaposlenih podrazumeva znanje o biljnom zdravlju, nezi travnjaka, načinu lečenja biljaka, orezivanju i svim poslovima sa kojima se mogu susresti na terenu.

Tim stručnjaka prilikom svakog izvršavanja posla nadgleda izvođenje radova kako bi pružena usluga bila na vrhunskom nivou. Usluge održavanja zelenila obavljamo tokom cele godine kako bi prostor bio negovan i održavan u skladu sa svim vremenskim prilikama i uslovima. Naši klijenti shvataju da je ulaganje u lepa, funkcionalna i zdrava zelenila dugotrajan proces i da našim angažovanjem znaju da su mirni tokom cele godine jer ćemo im osigurati najkvalitetniju negu i brigu o zelenilu.

Investiranjem u profesionalne usluge održavanja zelenila, klijenti ulažu u poboljšanje vrednosti same kompanije. Biće nam drago da vam pomognemo i pretvorimo vašu baštu u vašu prednost održavajući je u besprekornom stanju. Na usluzi vam je i naš besplatni servis za procene – pitajte nas za procenu održavanja zelenila i možete imati vrt transformisan za samo nekoliko dana.

odrzavanje_zelenila

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 5 / 5. Broj glasova: 1

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ova objava nije bila korisna!

Poboljšajmo ovu objavu!

Recite nam kako možemo da poboljšamo ovu objavu?