Održavanje zelenila

Početna 5 Održavanje zelenila

Održavanje zelenila spada u profesionalnu brigu o gradskim zelenim površinama, ali i onim koje se nalaze u poslovnim i industrijskim područjima.

Osim održavanja spoljnih zelenih površina, kompanija Invekta nudi i uslugu održavanja biljaka i fontana unutar komercijalnih objekata.

Angažovanjem naših eksperata iz domena hortikulture: pejzažnih arhitekata, biologa, fitopatologa i tehničara, učinićete mnogo za vrt svoje firme. Njegova negovana i sofisticirana forma oplemeniće izgled čitave zgrade i ostaviti veoma povoljan prvi utisak na vaše poslovne saradnike.

Kako Invekta vrši održavanje zelenila?

Verujemo da ste bar jednom ostali zadivljeni pred velelepnom baštom ili maštovito obrezanim žbunjem i drvećem pred nekom poslovnom zgradom. I isto tako smo uvereni da ste pomislili da bi i vaš biznis centar zasluživao podjednako lep tretman i ukras nalik tom koji vas je impresionirao.

Da bi se postigli takvi rezultati, potrebno je puno truda, znanja, iskustva i različitih aktivnosti. Invektini eksperti za baštovanstvo zajedničkim snagama ispunjavaju raznolike zadatke kako bi zelena površina delovala impozantno. Tu spadaju:

 • projektovanje zelenih površina;
 • kultivacija zemljišta;
 • zasnivanje travnjaka (sejanjem ili postavljanjem rolni trave);
 • nega i održavanje travnjaka;
 • sadnja biljaka;
 • preventivno i redovno đubrenje bilja;
 • zaštita i prehrana;
 • okopavanje biljaka i uklanjanje korova;
 • ugradnja sistema za zalivanje;
 • preoblikovanje žbunja;
 • orezivanje drveća;
 • grabuljanje i skupljanje lišća;
 • odlaganje zelenog otpada;
 • ostale usluge koje su potrebne bašti i vrtu.

Dizajn lepih pejzaža je samo početna faza u izgradnji i održavanju estetski prijatne okoline i(li) unutrašnjosti poslovne zgrade. Pored projektovanja, podjednako je važno i redovno održavanje zelenila.

Nega zelenih površina se mora obavljati kontinuirano kako bi sve biljke bile zdrave i kako bi pravilno napredovale.
uređenje zelenila invekta 2 1

Zamislili ste velelepni vrt ili zelenu aleju oko svog poslovnog objekta? Mi imamo rešenje po vašoj želji i meri!

Invekta u širokoj lepezi usluga koje pruža, za svakog klijenta kreira rešenje koje će odgovoriti na njegove potrebe i uklopiti se u predviđeni budžet.

Prema ciljevima koji se žele postići u realnom roku, angažujemo kvalifikovane timove koji će biti nadležni za svaki deo pejzažnog projekta.

Naši stručnjaci za biodiverzitet su edukovani o zdravlju i načinima lečenja biljaka, nezi travnjaka, orezivanju žbunova i drveća prema zamišljenim oblicima itd.

Sve što ste ikada poželeli, mi možemo!

Održavanje zelenila podrazumeva i monitoring

Prilikom izvođenja planiranih radova na uspostavljanju i održavanju zelenila, naši eksperti nadgledaju svaku etapu kako bi usluga bila pružena na najvišem nivou.

Briga o vegetaciji je proces koji traje čitave godine, bez obzira na vremenske prilike. Iako mnogi smatraju da zimski period ne zahteva rad na zelenilu, Invektini stručnjaci dobro znaju da je biljkama tek tada potrebna posebna nega i zaštita.

Dakle, prolećno i jesenje održavanje zelenila, revitalizacija tokom leta i zimovanje bašti i parkova – sve ove aktivnosti ulaze u naš delokrug.

Da li je ulaganje u zeleno okruženje firme pametan potez?

Investicija u pejzažnu arhitekturu i njeno profesionalno zbrinjavanje igra značajnu ulogu u imidžu kompanije i percepciji brenda. Stvaranje impresivnog zelenila je dugotrajan proces, ali donosi zadivljujuće rezultate. Naročito ako je spoljašnja i unutrašnja „zelena slika“ usklađena sa vašim korporativnim identitetom.

Jednostavno, prijatno poslovno okruženje i ekološki otisak koji ostavljate, već od samog prilaska zgradi budi pozitivne reakcije kod poslovnih saradnika. I, oni će svaki put poželeti da se vrate.

Naši brojni klijenti su se uverili u ovu činjenicu i sa nama ostvaruju dugoročnu saradnju jer znaju da uz nas dobijaju najkvalitetniju brigu o zelenilu tokom cele godine.

Pozivanjem našeg besplatnog servisa za procene, dobićete preciznu analizu uspostavljanja / održavanja zelenila.

uređenje zelenila invekta 3 1
Naš zadatak i zadovoljstvo je da okruženje vašeg poslovnog objekta transformišemo u magični vrt na kom će vam svi zavideti!

Ko radi, taj i – prlja!

A, mi smo svuda gde se radi.
Naši klijenti to potvrđuju.