0
(0)

Mašinsko pranje tvrdih podova

masinsko-pranje-tvrdih-podova

Iskustvo je naš adut!

Mašinsko pranje tvrdih podova svrstava se u posebnu grupu teških čišćenja. Tragovi masnoća na tvrdim podovima u proizvodnim halama, ostaci boja u proizvodnim pogonima i proizvodnim vežbaonicama, slojevito ulepljena zaprljanja u magacinima, tragovi viljuškara, jodom zaprljane bolničke ulice, su stvari sa kojima smo se susretali godinama iza nas. Mi smo tu da stvorimo lepšu i prihvatljiviju sliku za vaše zaposlene, goste, kolege, klijente, pacijente, i to je samo deo onoga što možemo uraditi mašinskim pranjem i čišćenjem tvrdih podova.

Kada dođe vreme da dnevna čišćenja ne mogu postići efekat zbog fluktuacije ljudi (šoping centri, proizvodnja u dve ili tri smene koja ne sme da stane, izdavanje robe u velikim magacinima), onda dolazi na red mašinsko pranje tvrdih podova. Efekat čistog, sjajnog poda, ne samo vizuelno već i higijenski, koji se ne može postići  dnevnim čišćenjima posebno na tvrdim podovima, dobija se mašinskim tretiranjem. Ovaj način pranja podrazumeva mašinsko pranje, poliranje, impregnaciju, kristalizaciju, a sve u zavisnosti od tvrde podne obloge koju imate i rezultata koji želite da dobijete. Iskustvo iza nas, nove tehnologije, mašine poslednje generacije, kvalitetan i obučen kadar su garant za besprekornu čistoću vaših podova. U pitanju je vrlo delotvorna obrada poda koja odstranjuje sve tipove prljavštine i nečistoća ostavljajući pod blistavim i čistim.

Mašinsko pranje i čišćenje tvrdih podova u kombinaciji sa dnevnim čišćenjem daje najbolje rezultate. Bez obzira da li u prostoru postoji pod od drveta, pločica ili bilo kog drugog materijala, veoma je važno da se podovi redovno čiste kako bi se održali u što besprekornijem stanju. Naš stručni tim će jednim izlaskom na teren utvrditi koja kombinacija mašinskog pranja i dnevnog čišćenja je neophodna za svaki prostor. Uz preciznu specifikaciju za korišćenje odgovarajućih mašina, sredstava kao i procenu ciklusa u kojima je potrebno izvršiti ovakvu vrstu čišćenja.

Pozovite nas i saznajte prednosti kombinovanja mašinskog pranja podova i dnevnog čišćenja.

masinsko_poliranje_tvrdih_podova_info

Mašinsko poliranje tvrdih podova

Svi podovi bez obzira na vrstu zahtevaju odgovarajuće čišćenje, poliranje i adekvatnu negu.

masinsko_ciscenje_itisona

Mašinsko pranje itisona

Podloge kao što su itisoni i tepisi se sastoje od velikog broja vlakana koja privlače i zadržavaju prašinu, grinje i ostale alergene.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 0 / 5. Broj glasova: 0

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ova objava nije bila korisna!

Poboljšajmo ovu objavu!

Recite nam kako možemo da poboljšamo ovu objavu?