Mašinsko pranje tvrdih podova poslovnih prostorija svrstava se u posebnu grupu teških čišćenja. Tragovi masnoća na tvrdim podovima u proizvodnim halama, ostaci boja u proizvodnim pogonima i proizvodnim vežbaonicama, slojevito ulepljena zaprljanja u magacinima, tragovi viljuškara, jodom zaprljane bolničke ulice i drugo, su stvari sa kojima smo se susretali godinama iza nas. Mi smo tu da stvorimo lepšu i prihvatljiviju sliku za vaše zaposlene, goste, kolege, klijente, pacijente, i to je samo deo onoga što možemo uraditi mašinskim pranjem i čišćenjem tvrdih podova.

Kada dođe vreme da dnevna čišćenja ne mogu postići efekat zbog fluktuacije ljudi, u šoping centrima, proizvodnja u dve ili tri smene koja ne sme da stane, izdavanje robe u velikim magacinima i slične stvari koje čine vaš posao, onda dolazi na red mašinsko pranje tvrdog poda. Efekat čistog, sjajnog poda, ne samo vizuelno već i higijenski, koji ne možete postići samo dnevnim čišćenjima posebno na tvrdim podovima dobićete mašinskim tretiranjem tvrdog poda. Ovaj način pranja podrazumeva mašinsko pranje, poliranje, impregnaciju, kristalizaciju, a sve u zavisnosti od tvrde podne obloge koju imate i rezultata koji želite da dobijete. Iskustvo iza nas, nove tehnologije, mašine poslednje generacije, kvalitetan i obučen kadar su garant za besprekornu čistoću vaših podova. U pitanju je vrlo delotvorna obrada poda koja odstranjuje sve tipove prljavštine i nečistoća ostavljajući pod blistavim i čistim.

Mašinsko pranje i čišćenje tvrdog poda u kombinaciju sa dnevnim čišćenjem daje najbolje rezultate. Bez obzira da li prostoru postoji pod od drveta, pločica ili bilo kog drugog materijala, veoma je važno da se podovi redovno čiste kako bi se održali u što besprekornijem stanju. Naš stručan tim će jednim izlaskom na teren utvrditi koje kombinacije mašinskog pranja i dnevnog čišćenja je neophodno za svaki prostor uz preciznu specifikaciju za korišćenje odgovarajućih mašina, sredstava kao i procenu ciklusa u kojima je potrebno izvršiti ovakvu vrstu čišćenja.

Mašinsko pranje i čišćenje tvrdog poda u kombinaciju sa dnevnim čišćenjem daje najbolje rezultate. Pozovite nas i otkrijte prednosti kombinacije mašinskog pranja i dnevnog čišćenja.