0
(0)

Mašinsko čišćenje nameštaja

masinsko_ciscenje_namestaja

Delikatan dodir – moćno čišćenje!

Različiti zahtevi na planu čišćenja i higijene traže i adekvatna rešenja. Nudimo vam mašinsko–dubinsko pranje svih vrsta mebla, čišćenje nameštaja od kože i eko kože. Kompanijama pružamo i mašinsko čišćenje unutrašnjosti automobila. Mašinsko čišćenje nameštaja se može kombinovati na različite načine u skladu sa potrebama klijenata. Stvaramo fleksibilna, transparentna i po meri rešenja u bliskom dijalogu sa klijentima, zasnovana prevashodno na standarnim procedurama omogućavajući klijentima smanjenje troškova. Svaki komad nameštaja je jedinstven i zahteva posebnu negu, posebno u poslovnim prostorijama koji imaju veću fluktaciju ljudi. Čist i mirišljav mobilijar ostavlja pozitivan utisak posetilaca i pruža dodatnu vrednost samoj kompaniji.

Sa skoro 20 godina iskustva u mašinskom čišćenju nameštaja susretali smo se sa različitim vrstama materijala, pre svega sa kožom, lanom, svilom, satenom, somotom, pamukom, veštačkom kožom kao i drugim materijalima od kojih je izrađen kancelarijski nameštaj. Naša stručnost i iskustvo pomažu nam u održavanju boje i izgleda nameštaja uz najoptimalniju higijenu.

Ključni koraci u mašinskom čišćenju nameštaja!

• Pre obavljanja svakog čišćenja vrši se identifikacija sastava tkanine kako bi se utvrdio najsigurniji i najefikasniji postupak za čišćenje. Postupak čišćenja se prilagođava svakom komadu nameštaja zasebno jer želimo da mu pružimo najbolju moguću negu.
• Jako zamrljane i zaprljane delove tretiramo pre samog mašinskog čišćenja specijalnim hemikalijama kako bi sam proces bio što efikasniji.
• Koristimo proizvode koji su serfitikovani i izrađeni po najnovijoj tehnologiji za čišćenje nameštaja kako bismo bezbedno, nežno ali pre svega efikasno očistili tkanine.
• Za poboljšanje izgleda opranog nameštaja koristimo sredstva koja osvežavaju boju i pružaju prijatan, osvežavajuć miris.

Naše profesionalno obučeno osoblje će se prema vašem nameštaju odnositi kao prema svom, pružajući vrhunske, zdravije i bolje rezultate. Mi shvatamo važnost čistog nameštaja i koristimo najbolju tehnologiju kako bismo bili sigurni da su naši klijenti zadovoljni rezultatima.

Household. Cleaning tools on the floor

Dnevno čišćenje

Dnevna čišćenja moraju zadovoljiti potrebe savršene čistoće, kako bi se mogao postići ne samo vizuelno čist izgled već i higijenski besprekorno stanje.

generalno ciscenje

Generalna čišćenja

Generalna odnosno dubinska čišćenja podrazumevaju temeljnije i sveobuhvatnije čišćenje u odnosu na standardno nedeljno čišćenje.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 0 / 5. Broj glasova: 0

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Pratite nas na društvenim mrežama!

Žao nam je što vam ova objava nije bila korisna!

Poboljšajmo ovu objavu!

Recite nam kako možemo da poboljšamo ovu objavu?