Mašinsko čišćenje nameštaja

Početna 5 Mašinsko čišćenje nameštaja

masinsko_ciscenje_namestaja

Delikatan dodir – moćno čišćenje!

Različiti zahtevi na planu čišćenja i higijene traže i adekvatna rešenja. Nudimo vam mašinsko–dubinsko pranje svih vrsta mebla, čišćenje nameštaja od kože i eko kože. Kompanijama pružamo i mašinsko čišćenje unutrašnjosti automobila. Mašinsko čišćenje nameštaja se može kombinovati na različite načine u skladu sa potrebama klijenata. Stvaramo fleksibilna, transparentna i po meri rešenja u bliskom dijalogu sa klijentima, zasnovana prevashodno na standarnim procedurama omogućavajući klijentima smanjenje troškova. Svaki komad nameštaja je jedinstven i zahteva posebnu negu, posebno u poslovnim prostorijama koji imaju veću fluktaciju ljudi. Čist i mirišljav mobilijar ostavlja pozitivan utisak posetilaca i pruža dodatnu vrednost samoj kompaniji.

Sa skoro 20 godina iskustva u mašinskom čišćenju nameštaja susretali smo se sa različitim vrstama materijala, pre svega sa kožom, lanom, svilom, satenom, somotom, pamukom, veštačkom kožom kao i drugim materijalima od kojih je izrađen kancelarijski nameštaj. Naša stručnost i iskustvo pomažu nam u održavanju boje i izgleda nameštaja uz najoptimalniju higijenu.

Ključni koraci u mašinskom čišćenju nameštaja!

• Pre obavljanja svakog čišćenja vrši se identifikacija sastava tkanine kako bi se utvrdio najsigurniji i najefikasniji postupak za čišćenje. Postupak čišćenja se prilagođava svakom komadu nameštaja zasebno jer želimo da mu pružimo najbolju moguću negu.
• Jako zamrljane i zaprljane delove tretiramo pre samog mašinskog čišćenja specijalnim hemikalijama kako bi sam proces bio što efikasniji.
• Koristimo proizvode koji su serfitikovani i izrađeni po najnovijoj tehnologiji za čišćenje nameštaja kako bismo bezbedno, nežno ali pre svega efikasno očistili tkanine.
• Za poboljšanje izgleda opranog nameštaja koristimo sredstva koja osvežavaju boju i pružaju prijatan, osvežavajuć miris.

Naše profesionalno obučeno osoblje će se prema vašem nameštaju odnositi kao prema svom, pružajući vrhunske, zdravije i bolje rezultate. Mi shvatamo važnost čistog nameštaja i koristimo najbolju tehnologiju kako bismo bili sigurni da su naši klijenti zadovoljni rezultatima.

Ko radi, taj i – prlja!

A, mi smo svuda gde se radi.
Naši klijenti to potvrđuju.