Interclean Amsterdam 2024 – Uzbudljiva manifestacija u industriji čišćenja!

 / 23. maj 2024.
Početna 5 Interclean Amsterdam 2024 – Uzbudljiva manifestacija u industriji čišćenja!

Interclean Amsterdam, jedan od najvećih međunarodnih sajmova facility opreme, Invekta je posetila s velikim ushićenjem i ove godine. I sami smo se temeljno pripremali za posetu ovoj važnoj manifestaciji ne bismo li na najbolji način iskoristili period 14–17. maja.

Po planu smo obišli štandove vodećih svetskih i evropskih manufaktura proizvoda za održavanje higijene. Potom smo se upoznali i sa onima koji su zauzimali drugo mesto na našoj must see listi. Nismo želeli da nam išta promakne: kako dragocene informacije, tako ni prilike za uspostavljanje novih poslovnih saradnji.

interclean amsterdam invekta 2

Foto: Invekta

Ovogodišnji Interclean Amsterdam je još jednom pomakao granice vanrednim stručnim sadržajem: obiljem ponude robotizovanih mašina, najmodernijih alata i sredstava renomiranih proizvođača, organizovanim predavanjima i prezentacijama, kao i najraznovrsnijim interaktivnim iskustvima.

UAE, SAD, Kanada, Kina, Tajvan, Singapur, Indija, Pakistan, UK, Turska, Belgija, Švedska, Nemačka, Italija, Španija, Francuska i Švajcarska… Ovo su bili samo neki od izlagača na ovoj smotri.

Koliko je borba brendova bila jaka, ukazuju i arene za robote koji su nemilice iskazivali svu svoju robustnost, performanse i moć!
Fascinirajući posetioce od znanja i iskustva!

Interclean Amsterdam – Osveženje znanja i proširenje mreže poslovanja za Invektu

Kao prestižna smotra mašina i sredstava za profesionalce u čišćenju, Interclean Amsterdam nas je ove godine podsetio ko su neprikosnoveni globalni činioci u fasiliti industriji. U isto vreme, dobili smo priliku da se upoznamo i sa kompanijama koje krupnim koracima probijaju tržište i zauzimaju mesto koje im po kvalitetu pripada.

Sa mnogima ostajemo partneri, dok se sa nekima tek povezujemo i započinjemo saradnju na polju pružanja najboljih usluga čišćenja svojim klijentima. 

Na Taski Aero, Karcher, Wirbel, Hako, Ruby, Columbus i druge oslanjamo se i dalje, dok nove brendove uvršćujemo u svoj kontigent mašina za čišćenje.

interclean amsterdam invekta 3

Foto: Invekta

Takođe, vrsni eksperti iz celog sveta su nam predstavili poslednje glasove inovativnosti i modernizacije u sektoru održavanja higijene objekata. A, uživali smo i u  demonstriranju novih tehnologija i prezentacijama ultraefikasnih, eco-friendly sredstava za čišćenje.

Kada sumiramo utiske sa ovogodišnjeg sajma Interclean Amsterdamna nas su najupečatljivije delovale robotizovane mašine za pranje podova, dronovi za čišćenje fasada i veganski dispenzeri.

Autonomni usisivači, sa mogućnošću upravljanja putem mobilne aplikacije i razmenom baterija sa drugim mašinama istog proizvođača, podjednako su nas zaintrigirali.

Da, lako je uvideti da smo se iz Amsterdama vratili zaista inspirisani i puni pozitivnih impresija. I, sa još većom motivacijom i rešenošću da pružimo najviši kvalitet usluga u oblasti održavanja poslovniih objekata na ovim prostorima!

Ono što možemo obećati svojim klijentima jeste permanentnost u unapređivanju usluga čišćenja i nepokolebljivost u pogledu ekološkog postupanja i zaštite životne okoline.