Agencije za čišćenje u Beogradu

 / 25. oktobar 2022.
Početna 5 Uncategorized 5 Agencije za čišćenje u Beogradu
0
(0)

Agencije za čišćenje Beograd su pre mnogo godina stavile na mapu evropskih prestonica koje se profesionalno staraju o njegovom dobrom imidžu. Naročito u poslovnom svetu, koji je odavno poništio sve geografske barijere i u brojnim oblastima uspostavio zajedničke standarde i visoka očekivanja.

Kada su u pitanju poslovne prostorije, među facility agencijama je mali broj onih koje bi se mogle pohvaliti dvodecenijskim iskustvom i zavidnim rezultatima u održavanju biznis-objekata.

Čitajući ovaj tekst, saznaćete više o jednoj baš takvoj – potencijalnom posredniku između vas i perfektno čistog prostora u kom radite.

Agencije za čišćenje Beograd čine gradom ugodnijim za život i rad

Uspešno vođenje biznisa podrazumeva permanentnu brigu i o tzv. perifernim njegovim aspektima. Onima što obično nisu direktno povezani sa samom delatnošću firme.

To su poslovi održavanja, koji su nenametljivi i neprimetni ako se na valjan i stručan način rade. Ipak, ukoliko oni izostanu, primećuje se drastična razlika – sve karike u poslovnom lancu počinju da trpe.

agencije za čišćenje beograd 2

Zbog toga su se agencije za čišćenje Beograd postarale da nijedan biznis ne oskudeva u facility servisu. Naravno, kao i u bilo kojoj drugoj delatnosti, nemaju sve agencije podjednako odgovoran odnos prema poverenom poslu. Uz to, i kvalitet njihovih usluga se može značajno razlikovati, kao i cene.

Kada se traži agencija za čišćenje poslovnog prostora, svi ovi faktori se moraju uzeti u obzir i na kraju doneti racionalna odluka. Jasno je da između servisnih standarda, poštovanja rokova i finalne cene mora postojati recipročnost. Ustupci se nikada ne smeju činiti na uštrb dobre usluge, makar i po cenu nešto viših troškova.

Zbog toga firme koje se opredele za agenciju za facility management sa velikim iskustvom i referencama više od 500 stotina klijenata mogu svoje radno okruženje zaista učiniti prijatnijim.

A, zdravijim? Bez svake sumnje!

Pročitajte još i: Profesionalno održavanje higijene poslovnih objekata – Trend ili vaša objektivna potreba? >>

Kako da uz Invektu uštedite vreme, smanjite rashode i povećate produktivnost?

Praksa koja je do pre neku deceniju važila kada je u pitanju održavanje higijene poslovnih prostorija više nije aktuelna. Zašto? Budući da su preduzeća na svom platnom spisku morala imati veliki broj higijeničara, to je značilo i više administrativnih i finansijskih obaveza. Plate, PIO doprinosi, bolovanja, odmori, povrede na radu, uniforme… Sve se to značajno odražavalo na ukupni budžet.

Otkako su se otvorile prve agencije za čišćenje u Beogradu, menadžeri firmi su mogli napokon da odahnu. Sav teret održavanja higijene kompanije mogli su jednostavno prebaciti na specijalizovane agencije.

Primarna servisna delatnost Invekte je održavanje higijene poslovnih objekata. Budući senzibilni prema potrebama tržišta, delokrug rada smo proširili na tehničko održavanje, obezbeđenje, održavanje zelenila, zimsku službu i usluge podrške.

Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da smo ovaj paket sveukupnog menadžmenta brige o biznis-objektima unapredili najsavremenijim softverom za upravljanje održavanjem biznis-objekata.

Pročitajte još i: Modernizujte i pospešite svoje poslovanje softverskim upravljanjem! >>

Naš prioritet nad prioritetima je čisto i higijenski ispravno poslovno okruženje!  

S obzirom na to da se u svom dugom radu rukovodimo isključivo najvišim standardima čistoće, postavlja se pitanje: kako to postižemo? Iznenadićete se, odgovor je vrlo jednostavan:

 • angažovanjem obučenog i iskusnog higijeničarskog osoblja;
 • korišćenjem profesionalnih i po ljude i životnu okolinu bezbednih sanitarnih sredstava;
 • upotrebom najmodernijih industrijskih mašina za čišćenje svih vrsta poslovnih prostora, podnih podloga i drugih površina.

Ipak, onaj element bez kog ovaj trojni savez ne bi bio potpun i tako uspešan jeste: odgovornost prema poslu kom smo se posvetili.

Dakle, samo u dobroj korelaciji, ovi faktori daju očekivane, visoke rezultate. Na koje smo i više nego ponosni.

Koje vam servisne moduse možemo ponuditi?

Naši klijenti posluju u najrazličitijim branšama: IT-sektoru, trgovini, farmaciji, prehrambenoj industriji, auto-distribuciji i mnogim drugim. Svaki od njih ima posebne zahteve kada je u pitanju održavanje higijene poslovnog enterijera. Jer, nisu potrebni isti resursi kada se, na primer, održava proizvodni pogon ogromne fabrike, lanac od preko 400 apoteka ili open-space kancelarija.

Hajde da krenemo od početka. Održavanje higijene poslovnih objekata se može odvijati u različitim vremenskim intervalima i u različitom obimu, kao:

 • dnevno;
 • generalno;
 • periodično (mesečno).

agencije za čišćenje beograd 3

Dnevno čišćenje

Ova vrsta čišćenja podrazumeva:

 • brisanje kancelarijskog mobilijara;
 • usisavanje tepiha i itisona;
 • brisanje podova;
 • pražnjenje kanti za smeće;
 • čišćenje toaleta;
 • redovne i pravovremene dopune papirne konfekcije (ubrusa, toalet-papira), sapuna i tečnosti za dezinfekciju ruku;
 • dezinfekciju kontaktnih, najčešće korišćenih površina (kvaka, prekidača, pultova, elektronske opreme).

Generalno čišćenje

Generalno ili veliko spremanje potrebno je i objektima za rad, ne samo mestima za stanovanje. Ono koje Invekta svojim klijentima pruža obuhvata sledeće aktivnosti:

 • pomeranje nameštaja i aparata i usisavanje tepiha usisivačima sa specijalnim filterima za dubinsko usisavanje;
 • pražnjenje ormara i čišćenje njihove unutrašnjosti;
 • čišćenje i dezinfekciju kancelarijske opreme;
 • usisavanje, brisanje prašine i paučine sa roletni, prozorskih okna, ventilacionih otvora i plafonskih instalacija;
 • brisanje prozora;
 • čišćenje venecijanera i žaluzina na prozorima i vratima;
 • brisanje i dezinfekciju kontaktnih površina (kvaka na vratima, prekidača, rasvete, utičnica, kompjuterskih tastatura);
 • detaljno brisanje i dezinfekcija podova;
 • dezinfekcija pregrada i zidova;
 • detaljno čišćenje toaleta i trpezarija.
Pročitajte još i: Papirna konfekcija za firme – Obavezni higijenski repromaterijal >>

Periodično (mesečno) čišćenje

Sve pobrojane sanitarne aktivnosti od strane specijalizovanog Invekta tima mogu se izvoditi u vremenskim intervalima koji najviše odgovaraju klijentu i njegovom poslu. Na primer, apoteke, zdravstvene ustanove i prehrambene fabrike moraju strogo poštovati najviše higijenske kodekse i svakodnevno vršiti čišćenje i dezinfekciju. Neki drugi objekti pak mogu ih sprovoditi jednom mesečno.

agencije za čišćenje beograd 4

Preporuka je da se, pogotovo u periodu epidemije virusa, čišćenje sprovodi bar jednom nedeljno kako bi sanitarna ispravnost poslovnog objekta uvek bila na najvišem stupnju. Samo na taj način se obezbeđuju uslovi za maksimalnu zdravstvenu zaštićenost na radnom mestu. Bilo zaposlenih, bilo posetilaca.

Ali, na klijentu je odluka za koji model će se odlučiti: svakodnevno, nedeljno, mesečno ili povremeno čišćenje na više meseci. U svakom slučaju, posle čišćenja koje naši vrsni higijeničari budu sproveli, poslovni prostor će zablistati jednim potpuno novim sjajem.

Pročitajte još i: Dispenzeri za firme kao kruna održavanja higijene poslovnih prostora >>

Agencije za čišćenje Beograd i Invekta kao pravi izbor među njima

Prednost saradnje sa našom kompanijom se, osim u iznetim karakteristikama našeg rada, ogleda i u posebno dizajniranom kompjuterskom softveru koji svakodnevno primenjujemo.

Ovo IT-rešenje poslednje generacije u facility management je unelo revoluciju omogućivši nam da, prvi u ovom delu Evrope, pratimo svaki segment i svaki sekund rada na terenu. Pored toga, uvek imamo uvid u sve sektore i možemo odmah reagovati slanjem podrške ako je neophodna.

Za naše klijente, softver za upravljanje održavanjem poslovnog objekta znači dvostruku funkciju i dvostruku dobit. Naime, uz pomoć njega nadziremo svaki, pa i najmanji deo servisnih aktivnosti naših zaposlenih, angažovanih u objektu klijenta. Takođe, 24 / 7 vršimo monitoring repromaterijala i infrastrukture. To nam omogućava planiranje pravovremene dopune i reakcije u slučaju eventualnih kvarova (kada je u pitanju tehničko održavanje).

Druga prednost se ogleda u tome što naručilac posla, uz našu pomoć, može brzo, lako i potpuno besplatno instalirati pomenuti softver. Na taj način će jednostavno i sam moći da prati celokupno angažovanje na poslovima održavanja higijene, uključujući i troškove. I to sa bilo kog mesta na planeti!

Ovaj vid dvostrukog monitoringa se dugoročno pokazao kao delotvoran ne samo u smislu posedovanja kontrole, već u smislu izgradnje poverenja između nas i naručioca posla.

Sve facility usluge i organizacija oko njihovog ispunjavanja u Invektinom poslovanju, dugom dve dekade, potpuno su otvorene i bez prikrivenih troškova.

Pozovite nas već danas i zajedno iznađimo rešenje koje će vam pomoći da svoj rad učinite uspešnijim, prosperitetnijim i iznad svega lakšim.

Pročitajte još i: Budućnost održavanja poslovnih objekata >>

POSLEDNJE SA BLOGA

INSTAGRAM

FEJSBUK

Ako vam se svideo sadržaj članka, podelite ga s kolegama i prijateljima.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 0 / 5. Broj glasova: 0

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Žao nam je što vam ova objava nije bila korisna!

Poboljšajmo ovu objavu!

Recite nam kako možemo da poboljšamo ovu objavu?

Ocena čitalaca

(Ocena je izneta na osnovu unosa)

0 Komentara

Povratna veza/Povratni ping

 1. Održavanje higijene poslovnih objekata || Invekta - […] Pročitajte još i: Agencije za čišćenje Beograd – Posrednici između vas i perfektno čistog prostora u kom radite… […]
 2. Higijena u open-space kancelarijama || Invekta - […] Pročitajte još i: Agencije za čišćenje Beograd – Posrednici između vas i perfektno čistog prostora u kom radite… […]
 3. Mašinsko pranje komercijalnih podova || Invekta - […] Pročitajte još i: Agencije za čišćenje Beograd – Posrednici između vas i perfektno čistog prostora u kom radite… […]
 4. Održavanje poslovnih objekata || Invekta - […] Pročitajte još i: Agencije za čišćenje Beograd – Posrednici između vas i perfektno čistog prostora u kom radite… […]
 5. Softversko upravljanje održavanjem preduzeća || Invekta - […] Pročitajte još i: Agencije za čišćenje Beograd – Posrednici između vas i perfektno čistog prostora u kom radite… […]
 6. Čišćenje kancelarija || Invekta - […] Pročitajte još i: Agencije za čišćenje u Beogradu >> […]
 7. Čišćenje fabrika i fabričkih krugova || Invekta - […] Pročitajte još i: Agencije za čišćenje Beograd – Posrednici između vas i perfektno čistog prostora u kom radite… […]
 8. Tehničko održavanje poslovnih objekata | Blog || Invekta - […] Pročitajte još i: Agencije za čišćenje Beograd – Posrednici između vas i perfektno čistog prostora u kom radite… […]
 9. Poliranje tvrdih podova | Blog || Invekta - […] Pročitajte još i: Agencije za čišćenje u Beogradu >> […]

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ko radi, taj i – prlja!

A, mi smo svuda gde se radi.
Naši klijenti to potvrđuju.