Modernizujte i pospešite svoje poslovanje softverskim upravljanjem!

Početna 5 Facility management 5 Modernizujte i pospešite svoje poslovanje softverskim upravljanjem!
0
(0)

Softversko upravljanje održavanjem preduzeća jedna je od najsavremenijih solucija za pojednostavljenje monitoringa radnih procesa. Ujedno, i za povećanje produktivnosti i kompetitivnosti preduzeća.

Pitate se kako softversko upravljanje održavanjem preduzeća može pomoći vašem biznisu?

Informacione tehnologije velikog udela imaju u svim oblastima života i rada, pa tako i u tzv. facility management-u. Ukoliko ste pobornik tehnoloških inovacija, Invektin softver za upravljanje, strukturiranje i vođenje poslovnih objekata pravo je rešenje za vas.

S ponosom ističemo da nam je ovo informatičko rešenje, zasnovano na oblaku (eng. cloud), od velike koristi u svakodnevnom radu. Kako u oblasti održavanje higijene, tehničkog održavanja, obezbeđenja, tako i u pogledu drugih usluga koje distribuiramo.

Ako niste sasvim sigurni na koji način kompjuterski monitoring može doprineti smanjenju troškova i poboljšanju efektivnosti vaše firme, nastavite da čitate ovaj tekst. Upoznaćemo vas sa svim pojedinostima.

Pročitajte još i: Facility management – Vodič kroz upravljanje održavanjem nekretnina sa poslovnom namenom >>

Klasičan i moderan način tekućeg održavanja poslovnih objekata – Koji je bolji i profitabilniji?

Sagledavanjem kompletnog radnog ciklusa, utroška resursâ i posledičnih gubitaka, uvideli ste da nešto morate promeniti u svom klasičnom načinu poslovanja.

Želeli biste da poboljšate radni učinak zaposlenih i performanse tehničke opreme? Ali, i da vremenske intervale zastoja u radu eliminišete ili bar svedete na minimum? Istovremeno nastojite da operativni ciklus mašina i uređaja maksimalno produžite?

Pročitajte još i: Sve što treba da znate o tehničkom održavanju poslovnih objekata >>

softversko upravljanje održavanjem preduzeća invekta 2

Iako se ovi ciljevi i vama samima mogu učiniti nedostižnim, Invekta je spremna da vam pomogne da ih ostvarite.

Softver za upravljanje održavanjem preduzeća je prestižna platforma na polju facility servisa. I, mi smo u njenoj primeni na ovim prostorima prvi!
Pročitajte još i: Agencije za čišćenje Beograd – Posrednici između vas i perfektno čistog prostora u kom radite >>

Kako u svom radu primenjujemo softversko upravljanje održavanjem firmi i na koji način ono doprinosi vašem preduzeću?

Softverski menadžment je najmoderniji pristup servisnim poslovima koje obavljamo:

 1. održavanje higijene;
 2. tehničko održavanje;
 3. obezbeđenje;
 4. dezinfekcija;
 5. ostale usluge (usluge podrške, održavanje zelenila, zimska služba i snabdevanje papirnom konfekcijom).
Pročitajte još i: Profesionalno održavanje higijene poslovnih objekata – Trend ili vaša objektivna potreba? >>

Njegovom implementacijom i uz naše rukovođenje, dobiti za vašu organizaciju su višestruke, a postižu se:

 • efikasnim upravljanjem zaposlenim licima i boljom organizacijom tima;
 • određivanjem prioriteta i svrsishodnom raspodelom zadataka;
 • monitoringom izvršavanja radnih naloga u tekućem vremenu;
 • praćenjem performansi zaposlenih i tehničko-tehnološke opreme;
 • identifikacijom sektora sa slabijim učinkom;
 • automatizovanom kontrolom zaliha i troškova i obaveštavanjem o smanjenju rezervi;
 • trenutnim praćenjem rada na terenu i brzim izveštavanjem sa njega;
 • planom rešavanja hitnih situacija;
 • mogućnošću ažuriranja korporativnog upravljanja na osnovu aktuelnih zahteva;
 • redukcijom zastoja i kašnjenja.

U klasičnom poslovanju, za ovu vrstu nadzora, operative i modularnog izveštavanja bilo bi vam potrebno više dana. Naročito ako obilazite veći broj poslovnih objekata i imate veliki broj radnika.

Uz naš moćni i maksimalno bezbedni softver za upravljenje održavanjem firmi i njegovu kontrolnu tablu, sve postižete za samo 5–10 minuta! I, to sa bilo koje tačke na planeti!

Veoma impresivno, složićete se.

softversko upravljanje održavanjem preduzeća invekta 3

Napominjemo da svi navedeni parametri važe kako za našu opremu i lica koja angažujemo na polju održavanja vaše poslovne zgrade, tako i za vaše zaposlene, repromaterijal i mašine. Zajedno možemo sve, a facility softver nam u tome pomaže.

Pročitajte još i: Budućnost održavanja poslovnih objekata >>

Do čega još dosežete uz naše softversko upravljanje održavanjem preduzeća?

Osavremenjivanjem poslovanja pomoću softvera za centralizovano upravljanje održavanjem firmi, činite svoj biznis ažurnim. Na taj način predupređujete kvarove i izbegavate skupe zastoje i kolapse u radu. Takođe, određujete preventivne mere za slučaj neplaniranih akcidenata i drugih vanrednih situacija.

Ovo konfigurabilno i adaptilno kompjutersko rešenje omogućava vam kreiranje radnog procesa na način komplementaran funkcionisanju vašeg preduzeća.

A, rezultati su: bolja informisanost i koorodinacija zaposlenima, optimizovanje radne energije, generisanje poslovnog procesa i – povećanje profitabilnosti.

Da li je ovaj softver komplementaran sa vašom delatnošću?

Svi programi održavanja poslovnih objekata koje ostvarujemo, uključujući i kompjutersko upravljanje održavanjem firmi, prilagodljivi su i primenjivi na svaki oblik radne delatnosti.

Naši klijenti, dakle, mogu očekivati plan izrađen po parametrima njihovog poslovanja i u skladu sa predviđenim budžetom. Bilo da posluju u okviru trgovine, teške i lake industrije, turizma ili neke druge privredne grane.

Ukoliko se opredele za (više)godišnje održavanje higijene i druge naše usluge, facility softver instaliramo potpuno besplatno u radnom prostoru klijenta.

Koje usluge vam Invekta može pružiti?

Da biste mogli da se usredsredite na tekuće vođenje svoje firme i zaposlenih, Invekta vam pomaže ispunjavanjem različitih servisnih naloga.

Poslujući skoro 20 godina na celoj teritoriji Republike Srbije, širenjem mreže saradnika, neprestanim ulaganjem u opremu i modernizacijom procesa, spremni smo da pružimo svaki vid logističke podrške.

U opus naših usluga spada:

održavanje higijene

tehničko održavanje

 • evidencija rizika;
 • regulisanje manjih kvarova (uključujući rezervne delove);
 • regularno dnevno održavanje i monitoring opreme u objektu;
 • optimizacija opreme.

obezbeđenje

 • planiranje, organizacija i realizacija poslova fizičko-tehničkog obezbeđenja objekata i zaposlenih;
 • poslovi tehničkog obezbeđenja (rukovanje tehničkom opremom klijenta – sistemom video-nadzora, alarmnog sistema, kontrolu pristupa, sisteme veze i rampe);
 • podrška poslovima zaštite od požara ljudi i imovine u skladu sa Zakonom o zaštiti od požara i drugim važećim propisima iz oblasti zaštite od požara i Planom zaštite od požara važećim na lokaciji naručioca posla.

ostale usluge

 • usluge svakodnevne podrške (rad na recepciji, razvrstavanje pošte, snabdevanje kancelarijskim materijalom i dr.);
 • zimska služba (korišćenjem grtalica, traktora sa guračima, lopata i strugača leda, kao i posipanjem soli, uklanjamo sneg oko svih poslovnih objekata klijenata i obezbeđujemo siguran i nesmetan prilaz);
 • održavanje zelenila (naše pejzažne arhitekte, fitopatolozi i tehničari su posvećeni zasnivanju travnjaka i sadnji biljaka, orezivanju i preoblikovanju žbunja, hranjenju, đubrenju i zaštiti biljaka, ugradnji sistema za zalivanje i dr.);
 • nabavka papirne galanterije (toalet papir i razne vrste ubrusa i dispenzera za toalete, kuhinju i industrijske pogone).
Pročitajte još i: Papirna konfekcija za firme – Obavezni higijenski repromaterijal >>

Lako i brzo pratite izvršenje zadataka uz softversko upravljanje održavanjem preduzeća!

Da zaključimo: implementiranje našeg softverskog rešenja vam daje punu kontrolu nad radnim ciklusima i čini da sve teče maksimalno efikasno i bez nepotrebnog stresa. Isto važi i za nas dok smo angažovani na poslovima održavanja u vašem preduzeću.

softversko upravljanje održavanjem preduzeća invekta 4

Foto: Pixabay, Gerd Altmann

Od ove revolucionarne platforme i naših usluga deli vas samo jedan telefonski poziv ili mejl: +381 64 70 595 39 / office@invekta.rs.

Pošaljite nam upit i pružite nam zadovoljstvo da vam prezentujemo brojne servisne usluge namenjene radnim prostorima, kao i softverski modul na koji smo ponosni.

Pročitajte još i: Čišćenje fabrika i održavanje fabričkih krugova >>

 

POSLEDNJE SA BLOGA

INSTAGRAM

FEJSBUK

Ako vam se svideo sadržaj članka, podelite ga s kolegama i prijateljima.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili.

Koliko je ovaj sadržaj koristan za vas?

Kliknite na zvezdicu da biste ocenili!

Prosečna ocena 0 / 5. Broj glasova: 0

Nema glasova do sada! Budite prvi koji će oceniti ovu objavu.

Žao nam je što vam ova objava nije bila korisna!

Poboljšajmo ovu objavu!

Recite nam kako možemo da poboljšamo ovu objavu?

Ocena čitalaca

(Ocena je izneta na osnovu unosa)

0 Komentara

Povratna veza/Povratni ping

 1. Agencije za čišćenje Beograd || Invekta - […] Pročitajte još i: Softversko upravljanje održavanjem preduzeća – Modernizujte i pospešite svoje poslovanje! >&… […]
 2. Higijena u open-space kancelarijama || Invekta - […] Pročitajte još i: Softversko upravljanje održavanjem preduzeća – Modernizujte i pospešite svoje poslovanje >&g… […]
 3. Održavanje poslovnih objekata || Invekta - […] Pročitajte još i: Softversko upravljanje održavanjem preduzeća – Modernizujte i pospešite svoje poslovanje! >&… […]
 4. Održavanje higijene poslovnih objekata || Invekta - […] Pročitajte još i: Softversko upravljanje održavanjem preduzeća – Modernizujte i pospešite svoje poslovanje >&g… […]
 5. Papirna konfekcija za firme || Invekta - […] Pročitajte još i: Softversko upravljanje održavanjem preduzeća – Modernizujte i pospešite svoje poslovanje! >&… […]
 6. Čišćenje snega oko poslovnih zgrada || Invekta - […] Pročitajte još i: Modernizujte i pospešite svoje poslovanje softverskim upravljanjem >> […]
 7. Dispenzeri za firme || Invekta - […] Pročitajte još i: Modernizujte i pospešite svoje poslovanje softverskim upravljanjem >> […]
 8. Mašinsko pranje komercijalnih podova || Blog || Invekta - […] Pročitajte još i: Softversko upravljanje održavanjem preduzeća – Modernizujte i pospešite svoje poslovanje! >&… […]
 9. Čišćenje kancelarija | Blog || Invekta - […] Pročitajte još i: Modernizujete i pospešite svoje poslovanje softverskim upravljanjem >> […]
 10. Čišćenje fabrika i fabričkih krugova | Blog || Invekta - […] Pročitajte još i: Softversko upravljanje održavanjem preduzeća – Modernizujte i pospešite svoje poslovanje! >&… […]
 11. Poliranje tvrdih podova | Blog || Invekta - […] Koji god prostor sa profesionalnom funkcijom da je u pitanju, možemo odgovoriti na svaki zahtev, u bilo koje doba.…

Pošalji komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ko radi, taj i – prlja!

A, mi smo svuda gde se radi.
Naši klijenti to potvrđuju.